banner-pasen-blooming.jpg

paaspreuvenement

zondag 21 april 2019

Pasen vier je bij blooming

blooming presenteert weer een uniek paaspreuvenement! Geniet samen met vrienden, familie en geliefden van alle heerlijkheden die we je in en om het hotel aanbieden. Ga op zoek naar Green Egg’s, vul je mandje met oesters en versier je bord met verrassende lekkernijen. Dat is genieten bij blooming.

Onze nieuwe chef Roel heeft met zijn team mooie gerechten samengesteld. De ingrediënten zijn bij voorkeur biologisch, de groenten en kruiden komen veelal uit onze eigen Hoftuin. Onze koks staan in het hotel en op de terrassen live voor je te koken en we bieden de beste wijnen aan.

Om een tipje van de sluier op te lichten; op de Ofyr bereiden we heerlijke maistortilla’s gevuld met jackfruit en salsa of met Livar en chimichurri. Op onze Green Egg’s grillen we heerlijke burgers inclusief de veelgeprezen Beyond burger voor onze veganistische gasten. Verder verwennen we je met een aantal gerechten van blooming beach waaronder makreel met rode kool, chermoula, lavas en tapioca en zalm met japanse dressing en nori tempura.

 

Aan iedereen wordt gedacht! Zo is er sfeervolle live muziek en organiseren we voor de kids leuke activiteiten. Denk hierbij aan paascakejes versieren, eieren zoeken of een filmpje pakken.

De prijs per persoon is € 35,00, dit is inclusief een bruisend glas bij ontvangst. De kinderen (t/m 11 jaar) eten mee voor €17,50.  

Kom je ook?
Reserveren voor het paaspreuvenement kan via e-mail en telefonisch. We horen graag met hoeveel personen je wilt komen! Pasen vier je bij blooming hotel in Bergen!

Mail ons op welcome@weareblooming.com
Bel ons op 072-5820 520

zondag 21 april 2019
van 13.00 uur tot 17.00 uur

zalm_nori_blooming.png
makreel-portrait-klein.png
het hof (62).jpg