herfstvakantie blooming hotel.jpg

Herfstvakantie bij blooming

Vier een mini-vakantie in herfstsferen.

de mooiste dagen van het jaar beleef je bij blooming hotel

Van 10 tot en met 25 oktober is het herfstvakantie in Nederland. En natuurlijk ook bij blooming hotel! En waar kan je beter genieten van deze vakantie, dan midden in de natuur. Maak lange boswandelingen, waai weg op het strand en warm weer lekker op de in de sauna. We hebben de openhaard alvast aangezet. Zien we je snel?

Leuke activiteiten rondom blooming hotel

Hou je van wandelen of fietsen? Van relaxen of cultuur? Rondom het hotel is er genoeg te doen en te beleven. Onze receptioniste laat je graag de leukste fietsroutes zien. Of ga het bos im voor een heerlijke hike in de natuur. In Bergen centrum vind je de leukste winkels, musea en de gezelligste koffietentjes. Blijf je liever in het XL COCO-Mat bed liggen? Op elke kamer hangt een Smart-TV met castingfunctie zodat een serie, een film of TV kan kijken.

kids activiteiten

Kom je met het hele gezin naar Bergen? Speciaal voor de kids is er de blooming kids room. Een ruimte met tafeltennis, levend schaken, twister, spelletjes en knutselwerk. No parents allowed!  Drie keer in de week organiseren we kids activiteiten zoals een speurtocht of lekker creatief bezig zijn.

kids activiteiten agenda
maandag 12 okt van 13.00 tot 14.30 uur - knutselkunst
woensdag 14 okt van 13.00 tot 14.30 uur - kussensloop versieren
zaterdag 17 okt van 13.00 tot 14.00 uur - speurtocht
maandag 19 okt van 13.00 tot 14.30 uur - knutselkunst
woensdag 21 okt van 13.00 tot 14.30 uur - kussensloop versieren
zaterdag 24 okt van 13.00 tot 14.00 uur - speurtocht

knutselkunst
Timmeren, knutselen, plakken, maken, prikken, verven met allemaal natuurlijke materialen zoals wol, hout en schatten uit het bos. Kom je een knutselkunstwerk maken?

kussensloop versieren
Eigenlijk zijn kussenslopen maar saai toch? Niet bij blooming! Bij ons mag jij je eigen kussensloop versieren met glitters, kleurtjes, stofjes en andere leuke knutselspulletjes. Hoe mooier je kussen, hoe leuker je dromen!

speurtocht - Herfstgeheimen
Onze speurmeester neemt je mee op een spannende tocht door het bos en de duinen rondom het hotel. Snap jij de aanwijzingen en vind je het juiste pad? Dan verdien je het officiële blooming bengels Speurneuzen Diploma!

blooming hotel  zomerarrangement - hotelkamer.jpg
blooming hotel herfstarrangement.jpg
leadimage herfstarrangement.jpg