feestelijk vieren

vieren bij blooming

de perfecte feestlocatie

waar kunnen we je mee helpen?

Vier je eigen droomfeest op stand, in bed of in het zand. Wat te denken van een combinatie van stand en strand? De ceremonie en het diner op landgoed Het Hof, het ultieme feest bij blooming beach, onze strandlocatie en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. Of laat

de dag volledig in het hotel verzorgen, zodat het hele gezelschap kan blijven logeren! Alles is mogelijk. blooming heeft de perfecte locaties en zalen vol smaak en sfeer voor iedere gelegenheid. Beleef blooming happiness!

feestelijk vieren het hof

verjaardag

bij blooming maakt het niet uit hoe oud je bent. Zowel jonge blommen als prachtige bloemen op leeftijd vieren een smaakvolle verjaardag. Wat te denken van een feest bij blooming beach en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. It's a blooming birthday!

trouwen

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. blooming werkt graag mee aan de creatie van je droomfeest op één van onze locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

lees verder
feestelijk reunie

reünie

Organiseer een reünie in blooming sfeer. Waar kan het beter dan hier, waar de hang naar nostalgie goed te voelen te is. De old school gedachten pronken subtiel in het blooming beeld. Een treffende ontmoetingsplek voor old friends and family. blooming wenst je indrukwekkende herinneringen.

neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com

Hoe wij te werk gaan

We hebben het al gezegd: maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact. D.m.v. een vrijblijvende afspraak laten we je graag kennis maken met het blooming. Tijdens je bezoek aan blooming zal je al snel merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zullen we in een vervolgafspraak meer in de details gaan. Zo creëren we samen een perfect evenement.

Tot ziens bij blooming?