feestelijk vieren

vieren bij blooming

beleef blooming happiness!

waar kunnen we je mee helpen?

Vier je eigen droomfeest op stand, in bed of in het zand. Wat te denken van een combinatie van stand en strand? De ceremonie en het diner op landgoed Het Hof, het ultieme feest bij blooming beach en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. Of laat

de dag volledig in het hotel verzorgen, zodat het hele gezelschap kan blijven logeren! Alles is mogelijk. blooming heeft de perfecte locaties vol smaak en sfeer voor iedere gelegenheid. 
Beleef blooming happiness!

feestelijk vieren het hof

verjaardag

bij blooming maakt het niet uit hoe oud je bent. Zowel jonge blommen als prachtige bloemen op leeftijd vieren een smaakvolle verjaardag. Wat te denken van een feest bij blooming beach en vervolgens lekker slapen en ontbijten in blooming hotel. It's a blooming birthday!

trouwen

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. blooming werkt graag mee aan de creatie van je droomfeest op één van onze locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

lees verder

familie weekend

blooming heeft de perfecte locaties om een ultiem familie-uitje te beleven. Met de hele familie heerlijk dolen door de duinen, vervolgens ontspannen in de hotelkamer, een duik in het zwembad of genieten van een (h)eerlijk diner in restaurant vigor. It's a blooming family affair.

lees verder
feestelijk reunie

reünie

Organiseer een reünie in blooming sfeer. Waar kan het beter dan hier, waar de hang naar nostalgie goed te voelen te is. De old school gedachten pronken subtiel in het blooming beeld. Een treffende ontmoetingsplek voor old friends and family. blooming wenst je indrukwekkende herinneringen.

weekendje weg

Het is buitengewoon genieten bij blooming in Bergen. Een mooie stek met eigen karakter op 11 hectare eigen duingebied aan de Schoorlse duinen. Een streek om te verkennen, op de fiets of te voet. blooming heeft diverse arrangementen vanaf twee nachten voor je samengesteld.

lees verder
feestelijk activiteit

verenigingsuitje

Dolen en dwalen in de duinen, te voet of op de fiets. De mooiste mountainbike route ligt naast de deur en eigen begeleiders zijn beschikbaar voor je hardloopsessie; de elementen om je vereinigingsuitje ultiem te maken. Aansluitend een BBQ of een kookworkshop op de green-egg. Together we are blooming.

neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com