trouwlocatie blooming hotel in het bos.jpg

trouwlocatie blooming

de perfecte trouwlocatie in het bos

twee bijzondere trouwlocaties midden in het bos

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. Als jullie officieel ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen willen jullie dat natuurlijk op een manier doen die bij jullie past. In een unieke sfeer, samen met familie en vrienden. Zowel in het hotel als bij monumentaal landgoed Het Hof kan er getrouwd worden. Trouwen in het bos of trouwen in de duinen? Iedere locatie geeft een eigen unieke beleving, maar een combinatie van de drie locaties is natuurlijk ook mogelijk. In blooming vind je de perfecte trouwlocatie. 

Een bruiloft is maatwerk en wij bespreken graag jullie wensen om mee te werken aan de creatie van jullie droomfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elkaar het ja-woord geven in het bos, voor het landgoed of op de ligweide bij het hotel? Toptrouwlocatie blooming werkt graag mee aan je huwelijk, je droomfeest. Wist je dat je de twee locaties ook kunt combineren?

blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

blooming hotel

Een prachtige ceremonie, een onvergetelijk huwelijksdiner een spetterend feest en afsluiten in een van de bruidssuites. Het hotel beschikt over meerdere feestzalen en ruimtes voor het diner. Zo kun je afgesloten van de rest van het hotel, geheel ongestoord, je eigen feest vieren.

trouwen bij blooming hotel

Het Hof

Het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoed in Bergen, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek. Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Het landgoed, midden in het bos van Bergen, met een eigen biologische moestuin is de ultieme locatie om het huwelijk te vieren en het glas te heffen tijdens je ‘perfect day’!

trouwen bij Het Hof

.. wist je dat je de twee locaties ook kunt combineren?

wedding blooming hotel huwelijksdiner2.jpg
landgoed-het-hof-trouwlocatie.jpg
trouwlocatie-het-hof-in-bergen.jpg
trouwen-blooming-landgoed-het-hof-diner.jpg
wedding blooming hotel diner lange tafel2.jpg
wedding blooming hotel trouwlocatie in het bos.jpg

trouwen op het strand?

Ben je op zoek naar een trouwlocatie op het strand? Dan raden onze partner op het strand van Bergen aan Zee aan: Soul BeachVoor alle soorten bruiloften ben je Soul Beach aan het juiste adres. Walking dinner, sit-down dinner, family-style… alles kan. Bij Soul Beach kun je ook officieel trouwen (erkend door de gemeente als officiële locatie) op het strand.

trouwen-beach-bergen-aan-zee.jpg

maatwerk maakt het bijzonder

just say 'i do'
als officiële trouwlocatie kunnen wij het belangrijkste deel van jullie huwelijksfeest compleet verzorgen. Een intieme ceremonie, midden in het bos? Of trouwen jullie het liefst tussen al je vrienden en familie? Bij blooming gaan wij voor maatwerk. We verzamelen al jullie wensen en zorgen we ervoor dat van de receptie tot aan het feest, alles tot in de puntjes geregeld is. 

(h)eerlijk eten
maak volop gebruik van de culinaire creativiteit van onze chef en zijn team. Bij blooming zit gastronomie in de genen. Dit merk je aan de veelzijdigheid en de unieke gerechten. Onze keuken werkt enkel met ingrediënten uit eigen tuin. Hiermee maken wij van jullie huwelijksdiner echt iets bijzonders. 

trouwen-terras-blooming-hotel.jpg

officiële trouwlocatie

blooming hotel geldt als officiële trouwlocatie in de gemeente Bergen en het is mogelijk om zowel binnen als buiten een huwelijksceremonie te organiseren.

trouwen-in-het-bos-blooming-hotel.jpg

de perfecte buitenlocatie

Geniet van de zon, de rust en de ambiance van van duinen bosgebied. Omringd door bomen en met je voeten in het zand, buiten trouwen bij blooming is een unieke en onvergetelijke ervaring.

trouwlocatie-blooming-hotel-bos-bergen.jpg

van A tot Z geregeld

Vanaf jullie aankomst tot aan de huwelijksnacht, trouwen bij blooming geeft je de mogelijkheid om jouw perfecte trouwdag geheel naar wens in te vullen. blooming is een echte toptrouwlocatie.

goed om te weten

• binnen & buitenlocatie
• van A tot Z geregeld (ceremonie, receptie, diner, feest)
• officiële trouwlocatie
• trouwen in het bos
• trouwen in de duinen
• oplossingen voor alle weersomstandigheden
• de locatie voor schitterende trouwfoto's
• gratis parkeren en elektrisch laden
• overnachten in het hotel

de ligweide
Op een steenworp afstand van het hotel vind je de ligweide. Deze unieke buitenplaats is de perfecte trouwlocatie in de buitenlucht. De ligweide, gelegen in het bos van Bergen brengt trouwen in het bos naar een nieuw niveau. Omringd door de bomen en met de voeten in het zand geven jullie elkaar het ja-woord. Geniet van de zon, de rust en de ambiance van het bos- en duingebied van Bergen. In overleg met jullie toveren wij de ligweide om tot een romantische en onvergetelijke trouwlocatie. 

De Danser en de Muze
blooming beschikt over twee zalen die uitermate geschikt zijn voor jullie droomfeest. De zalen bevinden zich in het historische deel van het hotel en kenmerken zich met hoge houten plafonds, grote statige deuren en ramen en een stijlvolle uitstraling. Grenzend aan De Muze is een terras met buitenkeuken. Het terras is deels overdekt met tentdoeken en heeft uitzicht op het bos. De buitenkeuken geeft je de mogelijkheid het diner naar buiten te verplaatsen. Een barbecue, een zomers buffet of bourgondische hoogstandjes uit de Green Egg, onze chef denkt graag met jullie mee. 

Binnen in de Danser en de Muze is genoeg ruimte voor een dansvloer en een DJ of band. Aangrenzend aan de zaal beschikken wij over een privé bar die we exclusief voor jullie huwelijk in zullen zetten.  Hoe ziet jullie perfecte trouwfeest er uit?

Contact opnemen? 
Dat kan via onderstaand contactformulier 
of via 072 5820520.

Hoe wij te werk gaan

We hebben het al gezegd: maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact.  D.m.v. een vrijblijvende afspraak laten we je graag kennis maken met het hotel. Tijdens je bezoek aan blooming zal je al snel merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zullen we in een vervolgafspraak meer in de details gaan. Je hebt één vast contactpersoon die je door het hele traject leidt. Zo creëren we samen een perfecte en unieke huwelijksdag.

Tot ziens bij blooming?