header-hotelbed-v1.png

trouwlocatie blooming

just say i do

drie bijzondere locaties

blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. Als jullie officieel ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen willen jullie dat natuurlijk op een manier doen die bij jullie past. In een unieke sfeer, samen met familie en vrienden. Zowel in het hotel, het landgoed als op het strand kan er getrouwd worden. Trouwen op het strand, trouwen in het bos of trouwen in de duinen? Iedere locatie geeft een eigen unieke beleving, maar een combinatie van de drie locaties is natuurlijk ook mogelijk. In blooming vind je de perfecte trouwlocatie. 

Een bruiloft is maatwerk en wij bespreken graag jullie wensen om mee te werken aan de creatie van jullie droomfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand, in de moestuin van het landgoed of op de ligweide bij het hotel? TopTrouwlocatie blooming werkt graag mee aan je huwelijk, je droomfeest. Wist je dat je de drie locaties ook kunt combineren?

blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar 'ja' te zeggen.

blooming hotel

blooming hotel is de perfecte plek voor een spetterend huwelijksfeest. Het hotel beschikt over diverse zalen waar heerlijk kan worden gedineerd en aansluitend een feest kan worden gegeven.

bekijk blooming hotel

Landgoed Het Hof

Landgoed Het Hof is een idyllisch landgoed met een monumentaal pand, gelegen midden in de bossen van Bergen. Laat je betoveren door deze unieke locatie.

bekijk het hof

blooming beach

Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand? Trouwen aan zee behoort tot de mogelijkheden bij blooming beach.

bekijk beach
trouwlocatie blooming hotel.jpg
foto_jordimol_1_vieren_blooming
LR blooming buiten diner setup 7.jpg
Katy-en-Jeroen-website.jpg-45.jpg
foto 03 -Katy-en-Jeroen-website.jpg-51.jpg
Roben en Michelle PREVIEW-PREVIEW-0034.jpg

maatwerk maakt het bijzonder

just say 'i do'
als officiële trouwlocatie kunnen wij het belangrijkste deel van jullie huwelijksfeest compleet verzorgen. Een intieme ceremonie, midden in het bos? Of trouwen jullie het liefst tussen al je vrienden en familie? Bij blooming gaan wij voor maatwerk. We verzamelen al jullie wensen en zorgen we ervoor dat van de receptie tot aan het feest, alles tot in de puntjes geregeld is. 

(h)eerlijk eten
maak volop gebruik van de culinaire creativiteit van onze chef en zijn team. Bij blooming zit gastronomie in de genen. Dit merk je aan de veelzijdigheid en de unieke gerechten. Onze keuken werkt enkel met ingrediënten uit eigen tuin. Hiermee maken wij van jullie huwelijksdiner echt iets bijzonders. 

ceremonie bruiloft landgoed het hof.jpg

officiële trouwlocatie

blooming hotel geldt als officiële trouwlocatie in de gemeente Bergen en het is mogelijk om zowel binnen als buiten een huwelijksceremonie te organiseren.

buitenbruiloft blooming hotel bergen.jpg

de perfecte buitenlocatie

Geniet van de zon, de rust en de ambiance van van duinen bosgebied. Omringd door bomen en met je voeten in het zand, buiten trouwen bij blooming is een unieke en onvergetelijke ervaring.

hofwedding-8.jpg

van A tot Z geregeld

Vanaf jullie aankomst tot aan de huwelijksnacht, trouwen bij blooming geeft je de mogelijkheid om jouw perfecte trouwdag geheel naar wens in te vullen. blooming is een echte toptrouwlocatie.

goed om te weten

• binnen & buitenlocatie
• van A tot Z geregeld (ceremonie, receptie, diner, feest)
• officiële trouwlocatie
• trouwen in het bos
trouwen op het strand
• trouwen in de duinen
• oplossingen voor alle weersomstandigheden
• de locatie voor schitterende trouwfoto's
• gratis parkeren en elektrisch laden
• overnachten in het hotel

de ligweide
Op een steenworp afstand van het hotel vind je de ligweide. Deze unieke buitenplaats is de perfecte trouwlocatie in de buitenlucht. De ligweide, gelegen in het bos van Bergen brengt trouwen in het bos naar een nieuw niveau. Omringd door de bomen en met de voeten in het zand geven jullie elkaar het ja-woord. Geniet van de zon, de rust en de ambiance van het bos- en duingebied van Bergen. In overleg met jullie toveren wij de ligweide om tot een romantische en onvergetelijke trouwlocatie. 

De Danser en de Muze
blooming beschikt over twee zalen die uitermate geschikt zijn voor jullie droomfeest. De zalen bevinden zich in het historische deel van het hotel en kenmerken zich met hoge houten plafonds, grote statige deuren en ramen en een stijlvolle uitstraling. Grenzend aan De Muze is een terras met buitenkeuken. Het terras is deels overdekt met tentdoeken en heeft uitzicht op het bos. De buitenkeuken geeft je de mogelijkheid het diner naar buiten te verplaatsen. Een barbecue, een zomers buffet of bourgondische hoogstandjes uit de Green Egg, onze chef denkt graag met jullie mee. 

Binnen in de Danser en de Muze is genoeg ruimte voor een dansvloer en een DJ of band. Aangrenzend aan de zaal beschikken wij over een privé bar die we exclusief voor jullie huwelijk in zullen zetten.  Hoe ziet jullie perfecte trouwfeest er uit?

Contact opnemen? 
Dat kan via onderstaand contactformulier 
of via 072 5820520.

Hoe wij te werk gaan

We hebben het al gezegd: maatwerk is belangrijk. Daarom komen we het liefst zo snel mogelijk met je in contact.  D.m.v. een vrijblijvende afspraak laten we je graag kennis maken met het hotel. Tijdens je bezoek aan blooming zal je al snel merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom zullen we in een vervolgafspraak meer in de details gaan. Je hebt één vast contactpersoon die je door het hele traject leidt. Zo creëren we samen een perfecte en unieke huwelijksdag.

Tot ziens bij blooming?