blooming-Villa-groepsaccommodatie.jpg

de blooming Villa

het vakantiehuis voor 11+3 personen midden in het bos van Bergen

de nieuwe groepsaccommodatie van blooming

blooming bouwt weer verder! De voormalige personeelswoning aan de Duinweg, gelegen op het terrein van blooming hotel, is compleet gerenoveerd, waarbij de monumentale waarde van het huis bewaard is gebleven, en omgetoverd tot een moderne, duurzame groepsaccommodatie met plek voor 14* personen; de villa.

De vijf slaapkamers zijn allemaal voorzien van Coco-mat bedden en hebben een eigen badkamer. Samen koken, samen borrelen en genieten van elkaars gezelschap doe je in de algemene verblijfsruimte met luxe woonkeuken en uitzicht op de tuin. De tuin voorziet o.a. in een kleine buitenkeuken, een overdekte fietsenstalling en eigen parkeerplaatsen.

Gasten van de villa kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van blooming hotel; receptie, zwembad, sauna, fietsverhuur, massages, speeltuin en natuurlijke het restaurant en de brasserie.

*11 volw. en 3 kinderen (tot 15 jaar)

de Villa reserveren?

Wil je met je gezelschap komen overnachten in onze Villa? Leuk! Vul de onderstaande gegevens in zodat we de beschikbaarheid voor je kunnen controleren. We nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om de reservering door te nemen. 

reserveren

Bekijk de beschikbaarheid online of reserveer uw verblijf in de blooming Villa via yourbusiness@weareblooming.com.

reserveren

kenmerken

Maak kennis met de veelzijdigheid van de groepsaccommodatie. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabelen fijn verblijf met je vrienden en/of familie is aanwezig.

meer informatie

faciliteiten

Wij zien de blooming Villa eigenlijk als onze 131ste hotelkamer. Als gast van de Villa bent u daarom ook gast van blooming hotel. Daarom geniet u van alle extra's die bij een verblijf in en hotel komen.

meer informatie
blooming-villa-bergen.jpg
blooming-villa-keuken.jpg
blooming-villa-slaapkamer4.jpg
blooming-villa-slaapkamer2.jpg
blooming-villa-tuin.jpg
blooming-villa-badkamer.jpg

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.