banner-villa.png

blooming villa

de nieuwe groepsaccommodatie van blooming

de nieuwe groepsaccommodatie van blooming

blooming bouwt weer verder! De voormalige personeelswoning aan de Duinweg, gelegen op het terrein van blooming hotel, wordt momenteel compleet gerenoveerd, waarbij de monumentale waarde van het huis bewaard blijft, en omgetoverd tot een moderne, duurzame groepsaccommodatie met plek voor 14 personen; de villa.

De vijf slaapkamers worden allemaal voorzien van Coco-mat bedden en krijgen een eigen badkamer. Samen koken, samen borrelen en genieten van elkaars gezelschap doe je in de algemene verblijfsruimte met luxe woonkeuken en uitzicht op de tuin. De tuin voorziet o.a. in een kleine buitenkeuken, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de fietsen en eigen parkeerplaatsen.

Gasten van de villa kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van blooming hotel; receptie, zwembad, sauna, fietsverhuur, massages, speeltuin en natuurlijke het restaurant en de brasserie.

De villa is ook de ideale hotspot voor kleine, zakelijke, gezelschappen die zich willen afzonderen en in alle rust bij elkaar willen komen. De blooming villa de ideale ontsnappingsplek grenzend aan de Schoorlse duinen. De villa ligt gunstig op de grens van Bergen en Schoorl. Het strand van Schoorl is, net als het stand van Bergen aan Zee, zo’n 20 minuten fietsen. Winkelstad Alkmaar ligt op 10 minuten autorijden.

De villa is vanaf medio zomer te huur voor gezelschappen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de villa? Lees dan het persbericht op onze nieuwsblog. Volg ons ook op social media; je vindt ons met de tag @weareblooming. De foto's hieronder geven ook alvast een kleine sfeerimpressie. 

sfeer-badkamer-3.jpg
villa-foto.jpg
sfeer-woonruimte-3.jpg
villa-snap-2.jpg
sfeer-badkamer-1.jpg
snap-villa-4.jpg

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.