blooming-Villa-groepsaccommodatie.jpg

de blooming Villa

de nieuwe groepsaccommodatie van blooming

  • bekijk beschikbaarheid

de nieuwe groepsaccommodatie van blooming

blooming bouwt weer verder! De voormalige personeelswoning aan de Duinweg, gelegen op het terrein van blooming hotel, is compleet gerenoveerd, waarbij de monumentale waarde van het huis bewaard is gebleven, en omgetoverd tot een moderne, duurzame groepsaccommodatie met plek voor 14 personen; de villa.

De vijf slaapkamers zijn allemaal voorzien van Coco-mat bedden en hebben een eigen badkamer. Samen koken, samen borrelen en genieten van elkaars gezelschap doe je in de algemene verblijfsruimte met luxe woonkeuken en uitzicht op de tuin. De tuin voorziet o.a. in een kleine buitenkeuken, een overdekte fietsenstalling en eigen parkeerplaatsen.

Gasten van de villa kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van blooming hotel; receptie, zwembad, sauna, fietsverhuur, massages, speeltuin en natuurlijke het restaurant en de brasserie.*

de villa reserveren?

Voor een verblijf in de blooming Villa geldt een minimale verblijfsduur van 3 nachten in het weekend of 4 nachten doordeweeks. In de schoolvakanties is de minimale verblijfsduur 7 nachten. De vaste aankomstdagen zijn maandag en vrijdag. 

Ziet u geen beschikbaarheid in de door u gewenste periode? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee! 

De villa is ook de ideale hotspot voor kleine, zakelijke, gezelschappen die zich willen afzonderen en in alle rust bij elkaar willen komen. De blooming villa de ideale ontsnappingsplek grenzend aan de Schoorlse duinen. De villa ligt gunstig op de grens van Bergen en Schoorl. Het strand van Schoorl is, net als het strand van Bergen aan Zee, zo’n 20 minuten fietsen. Winkelstad Alkmaar ligt op 10 minuten autorijden.

 

reserveren

Bekijk de beschikbaarheid online of reserveer uw verblijf in de blooming Villa via yourbusiness@weareblooming.com.

reserveren

kenmerken

Maak kennis met de veelzijdigheid van de groepsaccommodatie. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabelen fijn verblijf met je vrienden en/of familie is aanwezig.

meer informatie

faciliteiten

Wij zien de blooming Villa eigenlijk als onze 131ste hotelkamer. Als gast van de Villa bent u daarom ook gast van blooming hotel. Daarom geniet u van alle extra's die bij een verblijf in en hotel komen.

meer informatie
blooming-villa-bergen.jpg
blooming-villa-keuken.jpg
blooming-villa-slaapkamer4.jpg
blooming-villa-slaapkamer2.jpg
blooming-villa-tuin.jpg
blooming-villa-badkamer.jpg

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.