faciliteiten-blooming-Villa-in-Bergen.jpg

de faciliteiten van de Villa

Ontdek alles over de buitenkeuken met Green Egg tot aan de wellness in het hotel.

  • bekijk beschikbaarheid

geniet van alle extra's

Wij zien de blooming Villa eigenlijk als onze 131ste hotelkamer. Als gast van de Villa bent u daarom ook gast van blooming hotel. Daarom geniet u van alle extra's die bij een verblijf in en hotel komen. Zo maakt u als gast van de Villa gratis gebruik van het zwembad en de sauna en bent u van harte welkom in onze brasserie en in het restaurant.*

Daarnaast geniet u ook van de mogelijkheid om fietsen bij ons te huren, kunt u een heerlijke massage reserveren en dagen we de jongere gasten van de Villa uit om de Vrijbuiter uit te komen spelen!

Zoekt u een leuke activiteit om met de hele groep te doen? We hebben sinds kort ook onze eigen escape room!

Heeft u een avondje geen zin om te koken? Reserveer dan een tafel in Restaurant Zandhoeve of strijk neer op het terras van de brasserie voor een gezellige borrel.

de villa reserveren?

Voor een verblijf in de blooming Villa geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten doordeweeks of in het weekend of 7 nachten in de schoolvakanties. 

Ziet u geen beschikbaarheid in de door u gewenste periode? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee! 

het zwembad

Op de begane grond van het hotel bevindt zich het 16 meter lange en 1.40 meter diepe zwembad. Het bad heeft een constante temperatuur van 30 graden en is uitgerust met massagestralen.

meer informatie

restaurant Zandhoeve

Op de eerste etage van blooming hotel vind je Restaurant Zandhoeve, het splinternieuwe restaurant van blooming en het pronkstuk van onze executive chef Roel Oostrum.

meer informatie

voor de kids

De vrijbuiter is een waar klimparadijs voor de blooming kids, een parcours van klimtoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven. Slecht weer? Kom dan de speelzaal in het hotel uitspelen!

meer informatie

fietshuur

Trotseer de prachtige duinlandschappen op een blooming fiets! Het huren van een fiets bedraagt €13,50 per dag of €6,50 voor een dagdeel (tot of na 14.00 uur). Hier zijn voorzitjes (max 15 kg) en achterzitjes (max 25 kg) bij te huren. Voor de blooming bengels zijn er een beperkt aantal fietsen van 24 inch, de huur bedraagt €8,50 per dag. Voor bezitters van elektrische fietsen is er een oplaadpunt en een overdekte stalling aanwezig.

Via onze partner Pesie Rent A Bike kunt u nu ook elektrische fietsen huren. Een e-bike reserveert u heel eenvoudig bij onze partner Pesie Rent a Bike via deze link. Door blooming Hotel als bezorglocatie bij uw reservering op te geven, levert Pesie Rent a Bike de fietsen bij ons hotel af, op de door u gekozen datum.

escape room

Ergens op het terrein van blooming hotel in Bergen (nh), diep verscholen in de bossen, staat de cabin van een ietwat mislukte professor; Dr. Carl. Dr. Carl had één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Daarvoor zoekt hij nu zijn opvolger. Misschien ben jij dat wel! Kom jij onze nieuwe escape room spelen?

Het spel duurt tussen de anderhalf en twee uur en bestaat uit een mooie wandeling door het ´eigen´ bos in combinatie met uitdagende puzzels en een spannend eindspel. Na de escape room strijk je neer op het terras van de brasserie voor een heerlijke culinaire verrassing of zoek je de luxe van je kamer op, om nog extra lang na te genieten van het avontuur.